Bloggkoncept

Vilket bloggkoncept passar dig bäst?

Alla har olika behov

Eftersom vi alla har olika behov gäller det att hitta ett bloggkoncept som passar just dig. Att hitta ett framgångsrikt bloggkoncept kan vara svårt och att vända sig till någon med erfarenhet är ofta en god idé. Ett dåligt bloggkoncept kan skada företagets förtroende, istället för att marknadsföra, som de flesta bloggkoncept går ut på. När du läst igenom texten nedan kan du kontakta Joakim Green som hjälper dig att hitta rätt och ser till att du kommer igång.

Företagsblogg

Allt fler företag tar steget ut i den digitala världen och en företagsblogg kan vara ett första steg. Kanske är det så att någon i personalen kan avsätta lite tid och skriva ett blogginlägg om verksamheten ur dennes perspektiv. En intressant vinkel som ofta stärker relation och förtroende gentemot företagets kunder.

Personlig blogg

Är du privatperson eller kändis och vill rapportera om ditt liv eller uttrycka dina åsikter är det detta ett bloggkoncept som passar. Ta plats i bloggosfären, och delta genom att kommentera och länka till intressanta ämnen skrina av andra, för att på så sätt komma med i diskussionerna som pågår. Vad väntar du på?

Utvecklingsblogg

Stora projekt är ofta väldigt kostsamma, speciellt om man gör fel och sedan måste rätta till saker. Släpp in stadens invånare, dina kunder eller bara nyfikna personer och låt dessa tycka till. Presentera förslag och be om feedback. En blogg lämpar sig ypperligt för detta och är en liten investering som kan spara mycket pengar i slutändan.

 

Anpassade bloggkoncept

Om något av ovanstående alternativ inte passar din verksamhet hjälper vi givetvis dig att hitta ett alternativ som passar. Bloggkonsulten Joakim Green har stor erfarenhet från olika typer av bloggprojekt inom en mängd olika branscher.

Låter det intressant? Kontakta Joakim Green på joakim@bloggkonsult.se eller 0708-92 49 33 för mer information.