WordPress-konsult

Letar du efter en WordPress-konsult?

Hjälp med WordPress?

Joakim Green är en WordPress-konsult med stor erfarenhet av att använda WordPress som publiceringsverktyg, oavsett om det gäller bloggar eller vanliga hemsidor. Om ditt företag vill ha hjälp att ta fram en företagshemsida i WordPress har du kommit rätt.

Skicka ett mail till joakim@bloggkonsult.se för mer information.

Fördelar med WordPress

Genom att vidareutveckla WordPress och installera redan utvecklade plugins är det möjligt att skapa effektiva och användbara webbplatser utifrån en relativt liten budget. Detta är möjligt eftersom WordPress är baserat på öppen källkod och förbättras ständigt med hjälp från fans runt om i hela världen.

WordPress som CMS

Det här är ett exempel på en sajt som är baserad på WordPress och som du ser kan man använda WordPress till mycket mer än bara bloggverktyg. Som administratör kan redigera och lägga in information och skapa hur många liknande sidor eller undersidor som helst och hantera allt innehåll i WordPress administrationsgränssnitt.

WordPress dashboard

Installera WordPress

Vi hjälper dig att installera WordPress på ditt befintliga webbhotell vilket betyder att du kan komma igång och redigera din webbplats direkt efter att du mottagit användaruppgifterna från din WordPress-konsult.

Uppdatering av WordPress

Eftersom alla har tillgång till källkoden i WordPress är det extra viktigt att hålla den aktuella installationen uppdaterad. Skulle det komma in rapporter om säkerhetshål ser man till att täppa igen dessa så fort som det bara möjligt.

Support till WordPress

Företaget bakom WordPress, Automattic, erbjuder ingen support till WordPress utan hänvisar istället till fristående konsulter eller företag, däribland hittar man Joakim Green via Bloggkonsult. Vi hjälper gärna till även efter lansering och i vårt tycke är förvaltning och support en viktig del av en lyckad närvaro på Internet.

Låter det intressant? Kontakta Joakim Green på joakim@bloggkonsult.se eller 0708-92 49 33 för mer information.